Lidmaatschap

 
U bent werkgever in de kunststof- en rubberindustrie en wilt de arbeidsvoorwaarden van uw werknemers goed, makkelijk en betaalbaar regelen. Dat vraagt vanzelfsprekend maatwerk waarbij de arbeidsvoorwaarden-cao voor de kunststof- en rubberindustrie misschien een goede basis is. Sluit u ook aan bij NWBC en geniet van de voordelen van het lidmaatschap. Wij geven u graag nadere informatie.
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

Gezocht: beste leerbedrijf en beste praktijkopleider van Nederland

De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) zoekt het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider van Nederland. Bijna 500.000 studenten in het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) leren de praktijk van hun vak tijdens hun stage of leerbaan; het maakt wel een verschil als dit bij een goed leerbedrijf of een goede praktijkopleider gebeurt. Daarom organiseert SBB jaarlijks de verkiezing van het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider.

Belangrijke rol benadrukken
Het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider worden tijdens een bijzonder gala in november gehuldigd en ze staan een jaar lang in de schijnwerpers. Namens SBB vertegenwoordigen zij alle leerbedrijven en praktijkopleiders van Nederland.

Met de jaarlijkse verkiezingen benadrukken en waarderen het ministerie van Onderwijs en SBB de belangrijke rol die de meer dan 250.000 erkende leerbedrijven en ruim 300.000 praktijkopleiders spelen in het opleiden van mbo-studenten.

Voordragen
Iedereen kan tot en met 30 april leerbedrijven en praktijkopleiders voor deze verkiezing voordragen
. Alle voordrachten worden beoordeeld en ingedeeld naar sector en provincie, om uiteindelijk tot één beste leerbedrijf en één beste praktijkopleider te komen.

  • Wilt u een leerbedrijf of een praktijkopleider voordragen? Ga dan naar de website van SBB.

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 418
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NWBC

Tel: 070-444 06 90
Fax: 070-444 06 61 

E-mailnwbc@nrk.nl
 

CAO Kunststof & Rubber

 

 

 

© NWBC 2020