Lidmaatschap

 
U bent werkgever in de kunststof- en rubberindustrie en wilt de arbeidsvoorwaarden van uw werknemers goed, makkelijk en betaalbaar regelen. Dat vraagt vanzelfsprekend maatwerk waarbij de arbeidsvoorwaarden-cao voor de kunststof- en rubberindustrie misschien een goede basis is. Sluit u ook aan bij NWBC en geniet van de voordelen van het lidmaatschap. Wij geven u graag nadere informatie.
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

Nu aanmelden voor MOOC Duurzaam Vooruit

U heeft steeds vaker het gevoel dat er in duurzaamheid meer kansen zitten voor uw bedrijf. Daar wilt u wat mee. U wilt graag een volgende duurzame stap vooruit zetten. Maar wat is nu de beste stap voor úw bedrijf en hoe zet u deze? Wilt u geïnspireerd worden door succesvolle ondernemers, die hebben bewezen dat er business zit in duurzaamheid? Dan beveelt de NRKdeelname aan de MOOC (Massive Open Online Course) 'Duurzaam Vooruit' van de KvK van harte aan. De MOOC 'Duurzaam Vooruit' biedt inspiratie, handvatten én contacten om de duurzaamheidskansen voor uw bedrijf te verzilveren.

Wat is het?
De MOOC 'Duurzaam Vooruit' is een mix van een online cursus en een sociaal platform. Vanuit een logische opbouw doorloopt u in vier weken vier blokken. Deze blokken bevatten een grote variatie aan items die het onderwerp vanuit verschillende kanten belichten. Van korte filmpjes tot boeiende artikelen en nuttige links. Ieder blok eindigt met een opdracht om zovde verworven inzichten in de praktijk te brengen in uw bedrijf.

Zo ziet het programma eruit
De MOOC 'Duurzaam Vooruit' helpt u in vier blokken om uw eigen bedrijf te verduurzamen:

 • Blok 1: Ontdek waar uw duurzame kansen liggen
 • Blok 2: Stel prioriteiten en focu
  Dit blok geeft u inzicht welke thema's er voor uw bedrijf toe doen en waar voor ú de prioriteiten liggen;
 • Blok 3: Maak het haalbaar
  U krijgt handvatten om uw bedrijf te verduurzamen, zowel in technisch als economisch opzicht, maar ook vanuit het perspectief van samenwerking;
 • Blok 4: Veranker duurzaamheid in uw bedrijf
  Tot slot leert u hoe u duurzaamheid structureel kunt verankeren in uw bedrijf. Medewerkers meekrijgen, slimme marketing en goede monitoring zijn hierbij sleutelbegrippen.

De MOOC 'Duurzaam Vooruit' start op 15 mei.

Waarom u dit niet mag missen?

 • Topondernemers vertellen open en eerlijk over hun route op weg naar duurzaamheid. Met hun tips en adviezen kunt u direct aan de slag.
 • Toonaangevende experts nemen u aan de hand en laten u zien hoe u zelf met duurzaamheid aan de slag kunt in uw eigen bedrijf.
 • U volgt de MOOC 'Duurzaam Vooruit' samen met andere ondernemers. Hun input helpt u om uw eigen ideeën goed aan te scherpen of mogelijk zelfs samen een duurzame stap vooruit te zetten.
 • Met behulp van speciale opdrachten kunt u de verworven inzichten in de praktijk brengen in uw bedrijf.
 • U bouwt een zeer waardevol netwerk op.
 • U kunt inloggen en deelnemen wanneer het u uitkomt (24/7)
 • U krijgt veel terug voor uw investering in tijd (4 weken, circa 2 uur per week)
 • Deelname is gratis

Meer informatie en aanmelden
De NRK nodigt u van harte uit om aan dit initiatief deel te nemen. Deelname is gratis. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.kvk.nl/duurzaamvooruit

 

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 418
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NWBC

Tel: 070-444 06 90
Fax: 070-444 06 61 

E-mailnwbc@nrk.nl
 

CAO Kunststof & Rubber

 

 

 

© NWBC 2022