Lidmaatschap

 
U bent werkgever in de kunststof- en rubberindustrie en wilt de arbeidsvoorwaarden van uw werknemers goed, makkelijk en betaalbaar regelen. Dat vraagt vanzelfsprekend maatwerk waarbij de arbeidsvoorwaarden-cao voor de kunststof- en rubberindustrie misschien een goede basis is. Sluit u ook aan bij NWBC en geniet van de voordelen van het lidmaatschap. Wij geven u graag nadere informatie.
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

Omzet Nederlandse industrie in Q1 gestegen

Het CBS publiceerde onlangs de Kwartaalmonitor Industrie voor het eerste kwartaal van 2017. De omzet in de Nederlandse industrie steeg in het eerste kwartaal van 2017. Producenten behaalden 10,3% meer omzet dan in het eerste kwartaal van 2016. Binnen Nederland ging de omzet met 11% omhoog, buiten Nederland met 10 procent. Ook degemiddelde industriële dagproductie groeide, voor het zesde kwartaal op rij. Het producentenvertrouwen is het hoogst in negen jaar en industriële ondernemers verwachten een toename van de personeelssterkte. 

 Zowel in de aardolie-industrie als in de chemische industrie werd in het eerste kwartaal fors meer omzet geboekt. Binnen Nederland was de omzetgroet het sterkst. Ook de afzetprijzen gingen omhoog, met name in de aardolie-industrie. De rubber- en kunststofproductenindustrie eindigde het eerste kwartaal ook in de plus met vrijwel gelijkblijvende afzetprijzen.

Download voor alle bevindngen de Kwartaalmonitor Industrie

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 418
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NWBC

Tel: 070-444 06 90
Fax: 070-444 06 61 

E-mailnwbc@nrk.nl
 

CAO Kunststof & Rubber

 

 

 

© NWBC 2022