Lidmaatschap

 
U bent werkgever in de kunststof- en rubberindustrie en wilt de arbeidsvoorwaarden van uw werknemers goed, makkelijk en betaalbaar regelen. Dat vraagt vanzelfsprekend maatwerk waarbij de arbeidsvoorwaarden-cao voor de kunststof- en rubberindustrie misschien een goede basis is. Sluit u ook aan bij NWBC en geniet van de voordelen van het lidmaatschap. Wij geven u graag nadere informatie.
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

Stenden heeft twee vacatures circulair productontwerpen

Hogeschool Stenden heeft twee interessante vacatures openstaan waarin het draait om circulair productontwerp. Er is in Friesland plaats voor een Docent Onderzoeker Circulair Productontwerpen en een Junior Docent Onderzoeker Circulair Productonderwerpen. Beide functies zijn fulltime. Bij interesse graag voor 30 augustus aanstaande reageren. 

Achtergrond
De ontwikkeling naar een circulaire economie is een prioriteit in Friesland en Noord-Nederland. Kunststoffen zijn daarbij een belangrijke materialengroep met veelzijdige en hoogwaardige toepassingen. Het verminderen van het ontstaan van kunststofafval, gevolgd door het zoveel mogelijk hergebruiken in hoogwaardige toepassingen, is de ambitie van bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen in de regio.

Binnen het Lectoraat vindt onderzoek plaats naar Chemisch Recyclen, Mechanisch Recyclen en Productontwikkeling. Productontwikkeling vindt plaats in innovatieprojecten met grote bedrijven en het mkb op het gebied van kunststofrecycling en kunststofproducten, met name in Noord-Nederland.  

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 418
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NWBC

Tel: 070-444 06 90
Fax: 070-444 06 61 

E-mailnwbc@nrk.nl
 

CAO Kunststof & Rubber

 

 

 

© NWBC 2022