Lidmaatschap

 
U bent werkgever in de kunststof- en rubberindustrie en wilt de arbeidsvoorwaarden van uw werknemers goed, makkelijk en betaalbaar regelen. Dat vraagt vanzelfsprekend maatwerk waarbij de arbeidsvoorwaarden-cao voor de kunststof- en rubberindustrie misschien een goede basis is. Sluit u ook aan bij NWBC en geniet van de voordelen van het lidmaatschap. Wij geven u graag nadere informatie.
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

Nederland treedt toe tot wereldwijde circulaire kopgroep

Nederland is toegetreden tot het Platform for Accelerating the Circular Economy (PACE). Staatssecretaris Van Veldhoven (Infrastructuur) ondertekende onlangs in New York de benodigde papieren voor toetreding.

"Nederland kan en doet veel op het gebied van circulaire economie, maar we kunnen het niet alleen", aldus Van Veldhoven. "Een circulaire economie is een globale economie, dus is dit een zaak waarin we samen moeten optrekken. Dubbel nodig, want hergebruik van grondstoffen is onmisbaar bij het halen van de klimaatdoelen van Parijs. Ik denk dat PACE hierbij heel goed kan helpen en vind de Nederlandse toetreding goed nieuws voor beide partijen."

PACE
PACE is in 2017 opgericht door onder andere het World Economic Forum en het VN Milieuprogramma. Met inmiddels meer dan veertig deelnemende landen, bedrijven en internationale organisaties werkt PACE versnelling van de circulaire economie door financiering te ontwikkelen en beleid en publiek private samenwerking op het gebied van bijvoorbeeld plastics, elektronische apparatuur en circulair inkopen te bevorderen.

Meer lezen:


« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 418
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NWBC

Tel: 070-444 06 90
Fax: 070-444 06 61 

E-mailnwbc@nrk.nl
 

CAO Kunststof & Rubber

 

 

 

© NWBC 2022