Lidmaatschap

 
U bent werkgever in de kunststof- en rubberindustrie en wilt de arbeidsvoorwaarden van uw werknemers goed, makkelijk en betaalbaar regelen. Dat vraagt vanzelfsprekend maatwerk waarbij de arbeidsvoorwaarden-cao voor de kunststof- en rubberindustrie misschien een goede basis is. Sluit u ook aan bij NWBC en geniet van de voordelen van het lidmaatschap. Wij geven u graag nadere informatie.
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

MVO Businessagenda 2019

Doorbreken naar de nieuwe economie

De Nieuwe Businessagenda 2019 van MVO Nederland leidt bedrijven via de snelste route naar de nieuwe economie. De agenda behandelt in 82 pagina’s een waaier aan oplossingen voor 7 grote vraagstukken waarin je als ondernemer je tanden kunt zetten met concrete acties.

Begin dit jaar lanceerde MVO Nederland de Nieuwe Businessagenda die beschrijft welke doorbraken er nodig zijn, en hoe we die bereiken. Hoe zorgen we ervoor dat het minder gaat om winst en meer om natuur, gezondheid en aandacht voor elkaar? We lopen flink achter met duurzame energie, meent MVO Nederland, hoe komen we in de voorhoede?

Nieuwe economie in 2025

In 2025 wil dit grootste duurzame bedrijvennetwerk van Europa het kantelpunt naar de nieuwe economie bereikt hebben. Daarmee wordt bedoeld een economie die circulair, klimaatpositief en inclusief is. Met de businessagenda wil zij de route er naartoe versnellen.

Op zeven terreinen waar het hardst een doorbraak nodig is, benoemt de agenda oplossingsrichtingen op drie niveaus: landelijk, op het niveau van coalities en op het niveau van een individueel bedrijf. Op de agenda staan innovatieve ideeën die MVO Nederland graag met een aantal koplopers uitwerkt. Maar er staan ook praktische aanknopingspunten in die ieder bedrijf morgen kan toepassen. De zeer inspirerende agenda kan gratis worden gedownload.


« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 418
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NWBC

Tel: 070-444 06 90
Fax: 070-444 06 61 

E-mailnwbc@nrk.nl
 

CAO Kunststof & Rubber

 

 

 

© NWBC 2022