Lidmaatschap

 
U bent werkgever in de kunststof- en rubberindustrie en wilt de arbeidsvoorwaarden van uw werknemers goed, makkelijk en betaalbaar regelen. Dat vraagt vanzelfsprekend maatwerk waarbij de arbeidsvoorwaarden-cao voor de kunststof- en rubberindustrie misschien een goede basis is. Sluit u ook aan bij NWBC en geniet van de voordelen van het lidmaatschap. Wij geven u graag nadere informatie.
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

HEMA stopt met verkoop van plastic wegwerpproducten

Dit jaar gaat winkelketen HEMA plastic wegwerpproducten zoals roerstaafjes, rietjes, wattenstaafjes en confetti vervangen door duurzame alternatieven. Hiermee anticipeert de HEMA op het Europese verbod op wegwerpplastic vanaf 2021.

Eerst wordt de bestaande voorraad verkocht en daarna vervangen door de duurzame variant, zoals papieren- en metalen rietjes en wattenstaafjes van karton.
Naast de wegwerpproducten wordt ook gekeken naar duurzame alternatieven voor verpakkingen en producten, bijvoorbeeld door gebruik van gerecycled plastic. Ook de consument wordt gevraagd producten en verpakkingen te hergebruiken.

HEMA winkel

De HEMA gaat het thema duurzaamheid in alle facetten van de bedrijfsvoering doorvoeren. De consument vraagt meer en meer naar duurzame producten en diensten.


Exception of type 'System.Web.HttpUnhandledException' was thrown.

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 418
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NWBC

Tel: 070-444 06 90
Fax: 070-444 06 61 

E-mailnwbc@nrk.nl
 

CAO Kunststof & Rubber

 

 

 

© NWBC 2022