Lidmaatschap

 
U bent werkgever in de kunststof- en rubberindustrie en wilt de arbeidsvoorwaarden van uw werknemers goed, makkelijk en betaalbaar regelen. Dat vraagt vanzelfsprekend maatwerk waarbij de arbeidsvoorwaarden-cao voor de kunststof- en rubberindustrie misschien een goede basis is. Sluit u ook aan bij NWBC en geniet van de voordelen van het lidmaatschap. Wij geven u graag nadere informatie.
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

Kunststof beschermt zorgmedewerkers tegen coronavirus

Tijdens het Kamerdebat over de aanpak van het coronavirus is gisteravond (18 maart 2020) de vraag gesteld of in Nederland beschermmiddelen voor de zorg kunnen worden geproduceerd. Op dit moment kampt de zorg met een tekort aan mondkapjes en andere middelen.

NRK roept haar lidbedrijven op zich te melden als zij in staat zijn op korte termijn beschermingsmiddelen te maken. Denk hierbij aan brillen, plastic schorten, handschoenen en misschien zelfs wel mondkapjes. Is uw bedrijf hiertoe in staat, meldt u dan bij NRK of via het meldpunt.
Wij verzamelen de initiatieven en melden deze zo spoedig mogelijk bij het Ministerie van Volksgezondheid en het Ministerie van Economische Zaken.

Exception of type 'System.Web.HttpUnhandledException' was thrown.

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 418
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NWBC

Tel: 070-444 06 90
Fax: 070-444 06 61 

E-mailnwbc@nrk.nl
 

CAO Kunststof & Rubber

 

 

 

© NWBC 2022